SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BIK Sportklubb
Fotboll

Välkommen till Bondsjöhöjdens IK Fotboll

Fler bilder (+14) >>

Härnösands största fotbollsförening för barn och ungdomar!

BIK Fotboll och Härnösands SK samarbete
2024-04-11 22:20
BIK Fotboll och Härnösands SK samarbetar för att stärka flick- och damfotbollen
Inbjudan domarutbildningar
2024-03-27 11:48

I det länkade dokumentet kan du ta del av planerade domarutbildningar från 3v3 upp till distriktsdomare 11v11.

 

Inbjudan domarutbildning 2024.pdf

 

Klubbkollen - analys
2023-11-23 11:56
Resultatöversikten utifrån svar från våra medlemmar under 15 år

Styrelsen har tagit del av de enkätresultat som sammanfattar de svar som lämnats i enkäten som skickades ut under hösten. 

 

Det noterades att det var låg svarsfrekvens men de svar som inkommit har analyserats och har genererat vissa åtgärder som justering av Röda tråden-dokumentet och planerar för ytterligare informationsåtgärder till kommande säsong. 

Enkäten kommer att skickas ut i omgångar under 2024 då styrelsen ser att det är ett bra verktyg för att få en överblick och känna pulsen på föreningen och allt arbete som görs för att vi ska kunna bedriva en attraktiv fotboll i en trygg miljö för barn, unga och seniorer. 

 

Nu hoppas vi på en bra försäsong och en rolig Futsal-säsong, sen vidare en bra planering för kommande säsong 2024.

 

/Styrelsen

KLUBBKOLLEN
2023-11-02 07:33

Styrelsen har aktivt valt att arbeta med Klubbkollen som är en steg i Svenska Fotbollsförbundets arbete mot Kvalitetsklubb. För att föreningen ska få verktyg, stöttning och motivation att ta steg i utvecklingsresan mot bra ramverk för effektiv och schysst föreningsverksamhet.

 

Nu påbörjas arbetet med att analysera den statistik som era svar har försett oss med! *SPÄNNANDE* 

Vi kommer i detta läge att göra en initial analys med styrelsen och representant från RF-SiSU men till våren kommer vi att skicka ut enkäten på nytt och hoppas att ni har möjlighet att besvara den igen, utifrån hur läget är i början av säsongen. 

Det resultatet som genereras då kommer vi att kalla till analys-verkstad med i första hand styrelsen och ledare.

 

 

Klubbkollen
2023-09-19 10:21

Styrelsen har aktivt valt att arbeta med Klubbkollen som är en steg i Svenska Fotbollsförbundets arbete mot Kvalitetsklubb. För att föreningen ska få verktyg, stöttning och motivation att ta steg i utvecklingsresan mot bra ramverk för effektiv och schysst föreningsverksamhet.

 

Idag har det skickats ut enkäter till våra Ledare, Spelare och Målsmän.

Det är ett steg i att försöka skapa en nulägesbild av hur våra medlemmar uppfattar den verksamhet som föreningen bedriver. De inkomna svaren kommer att analyseras och bli utgångspunkt för planering och kommande utvecklingsarbete, både i vår förening men även för utvecklingsarbetet i distriktet och på nationell nivå. 

 

Resultatet av enkäterna kommer att synliggöras i svarsfördelning på Rikssnitt, Distriktssnitt och Förening och vi i styrelsen hoppas att ni alla som får dessa enkäter besvarar samtliga inbjudningar så att vi, samt även distriktet och nationellt, får ett bra underlag för vårt fortsatta arbete för en utvecklande förening.

 

Det kan komma många inbjudningar till enkäterna utifrån att era mailadresser finns angivna både som ledare, spelare, målsman. 

 

 

 

 

 

Nyheter från våra lag
F10, 11/04 22:31 
Herrlag, 11/02 09:14 
F10, 20/11 10:55 
Herrlag, 19/11 12:30 
 
Instagram
Samarbetspartners
Info om Matchvärd