SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BIK Sportklubb
Fotboll

Bli medlem i BIK Fotboll
Bli medlem
Välkommen till Bondsjöhöjdens IK Fotboll

Fler bilder (+14) >>

Härnösands största fotbollsförening för barn och ungdomar!

Klubbkollen
2023-09-19 10:21

Styrelsen har aktivt valt att arbeta med Klubbkollen som är en steg i Svenska Fotbollsförbundets arbete mot Kvalitetsklubb. För att föreningen ska få verktyg, stöttning och motivation att ta steg i utvecklingsresan mot bra ramverk för effektiv och schysst föreningsverksamhet.

 

Idag har det skickats ut enkäter till våra Ledare, Spelare och Målsmän.

Det är ett steg i att försöka skapa en nulägesbild av hur våra medlemmar uppfattar den verksamhet som föreningen bedriver. De inkomna svaren kommer att analyseras och bli utgångspunkt för planering och kommande utvecklingsarbete, både i vår förening men även för utvecklingsarbetet i distriktet och på nationell nivå. 

 

Resultatet av enkäterna kommer att synliggöras i svarsfördelning på Rikssnitt, Distriktssnitt och Förening och vi i styrelsen hoppas att ni alla som får dessa enkäter besvarar samtliga inbjudningar så att vi, samt även distriktet och nationellt, får ett bra underlag för vårt fortsatta arbete för en utvecklande förening.

 

Det kan komma många inbjudningar till enkäterna utifrån att era mailadresser finns angivna både som ledare, spelare, målsman. 

 

 

 

 

 

BIK Fotboll och Sponsorhuset
2023-07-07 15:27

Nu finns BIK Fotboll anslutna till Sponsorhuset vilket är ett otroligt enkelt sätt att stötta oss på. Via Sponsorhuset kan du handla från över 600 nätbutiker - varje köp ger pengar tillbaka både till dig själv och till BIK Fotboll. Win-win för alla helt enkelt.
Genom att börja använda Sponsorhuset och gå igenom deras Bonusstege så får du faktiskt en biobiljett (värde upp till 160 kr) och stödjer samtidigt BIK Fotboll med 50 kr!

Börja använda Sponsorhuset och få din biobiljett här:
https://www.sponsorhuset.se/bikfotboll/intro

P10 segrare i UDM för pojkar 13
2023-07-03 22:30
Segrare i Distriktsmästerskap för pojkar 13 efter straffar

Efter två jämna matcher fick segrare koras genom straffläggning.

Skoj med boll säsongen 2023
2023-05-03 20:37

Nu har det börjat dra ihop sig för att planera in skoj med boll-säsongen för barn födda 2017 och 2018, vilket vi tycker är väldigt roligt! 

 

Vi har behov av att få fler som kan engagera sig kring dessa grupper för att kunna vi ska kunna erbjuda alla barn som är intresserade att vara med

 

- Är du intresserad och har möjlighet att ställa upp? skicka ett meddelande till skojmedboll@bikfotboll.se 

 

Det kommer att komma mer information framöver under juni månad när planytan börjar tina fram och torka upp!

Ny säsong på ingång
2023-03-14 16:00

Igår, 13/3, genomfördes årsmötet för BIK Fotboll och styrelsens sammansättning blev som följer:

 

Styrelsens sammansättning, roller och ansvarsområden för året 2023:

 • Håkan Lönnefors, ordförande:
 • Ann Kristofersson, ledamot:
  - Kassör
 • Anders Svanholm, ledamot:
  - Vice ordförande
  - Anläggnings- och marknadsansvarig
 • Linnea Byström, ledamot:
  - Sekreterare
 • Jonas Nyberg, ledamot:
  - Administratör
 • Carina Söderberg, ledamot
 • Sofia Almgren-Fångsjö, ledamot
 • Jonas Andersohn, suppleant 1
 • Mattias Bylund, suppleant 2

Styrelsen tackar för det fortsatta förtroendet 

 

Ytterligare representanter, tillsatta roller och information om årsmötets genomförande finns att läsa i Årsmöteshandlingarna 2023 som återfinns under Dokument - Årets protokoll här på hemsidan.  Årsmötesprotokollet kommer att läggas upp under Dokument - Årets protokoll så snart det är komplett och undertecknat av vederbörande ordförande samt justerare.

 

Det som händer framöver är att det kommer att kallas till ledarträffar inför säsongen och vår intention är att dessa ska hinna genomföras innan säsongen drar igång på allvar så alla ni fantastiska ledare som föreningen har förmånen att få engagera! håll utkik efter kallelser i appen och prioritera att komma på ledarträffarna. (och till dessa ledarträffar bör samtliga ta med ett registerutdrag, Belastningsregistret - begära utdrag | Polismyndigheten (polisen.se),  och visa upp för den som håller i dessa träffar!, ni som vet med er att ni uppvisade registerutdrag under fjolåret behöver inte uppvisa utdraget igen i år.) 

 

På återseende/

Styrelsen BIK Fotboll

Bli medlem
Nyheter från våra lag
F15, 16/09 20:15 
F15, 13/09 20:35 
F15, 06/09 20:46 
 
Instagram
Samarbetspartners
Info om Matchvärd