SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BIK Sportklubb
Fotboll

Bli medlem i BIK Fotboll
Bli medlem
Välkommen till Bondsjöhöjdens IK Fotboll

Fler bilder (+14) >>

Härnösands största fotbollsförening för barn och ungdomar!

Kallelse till årsmöte 2024
2024-02-01 16:00

Samtliga medlemmar inbjuds till årsmöte för BIK Fotboll den 25/3 klockan 18:00 på Bondsjöhöjdens IP, kafeterian

 

Föredragningslista samt möteshandlingar (verksamhets- och förvaltningsberättelser, revisorernas berättelser, verksamhetsplan med budget samt styrelsens förslag och inkomna motioner med styrelsens yttranden) kommer finnas tillgängliga för medlemmarna under fliken "Dokument" i mappen "Protokoll" senast en vecka före årsmötet. För att kunna ta del av dessa krävs att man är inloggad, vid problem kontakta oss via sekreterare@bikfotboll.se 

 

För anmälan till årsmötet skickas ett e-postmeddelande, innehållande ditt namn och din e-postadress, till sekreterare@bikfotboll.se senast den 22/3.

 

Dessa val kommer att genomföras under årsmötet:

  • 3st Ledamöter
  • 1st Suppleant
  • 2st Internrevisorer
  • 1st Revisorsuppleant
  • 2st Valberedning

och nomineringar till dessa platser skickas in till valberedning@bikfotboll.se senast den 18/2.

 

Välkomna

/Styrelsen BIK Fotboll

Klubbkollen - analys
2023-11-23 11:56
Resultatöversikten utifrån svar från våra medlemmar under 15 år

Styrelsen har tagit del av de enkätresultat som sammanfattar de svar som lämnats i enkäten som skickades ut under hösten. 

 

Det noterades att det var låg svarsfrekvens men de svar som inkommit har analyserats och har genererat vissa åtgärder som justering av Röda tråden-dokumentet och planerar för ytterligare informationsåtgärder till kommande säsong. 

Enkäten kommer att skickas ut i omgångar under 2024 då styrelsen ser att det är ett bra verktyg för att få en överblick och känna pulsen på föreningen och allt arbete som görs för att vi ska kunna bedriva en attraktiv fotboll i en trygg miljö för barn, unga och seniorer. 

 

Nu hoppas vi på en bra försäsong och en rolig Futsal-säsong, sen vidare en bra planering för kommande säsong 2024.

 

/Styrelsen

KLUBBKOLLEN
2023-11-02 07:33

Styrelsen har aktivt valt att arbeta med Klubbkollen som är en steg i Svenska Fotbollsförbundets arbete mot Kvalitetsklubb. För att föreningen ska få verktyg, stöttning och motivation att ta steg i utvecklingsresan mot bra ramverk för effektiv och schysst föreningsverksamhet.

 

Nu påbörjas arbetet med att analysera den statistik som era svar har försett oss med! *SPÄNNANDE* 

Vi kommer i detta läge att göra en initial analys med styrelsen och representant från RF-SiSU men till våren kommer vi att skicka ut enkäten på nytt och hoppas att ni har möjlighet att besvara den igen, utifrån hur läget är i början av säsongen. 

Det resultatet som genereras då kommer vi att kalla till analys-verkstad med i första hand styrelsen och ledare.

 

 

Klubbkollen
2023-09-19 10:21

Styrelsen har aktivt valt att arbeta med Klubbkollen som är en steg i Svenska Fotbollsförbundets arbete mot Kvalitetsklubb. För att föreningen ska få verktyg, stöttning och motivation att ta steg i utvecklingsresan mot bra ramverk för effektiv och schysst föreningsverksamhet.

 

Idag har det skickats ut enkäter till våra Ledare, Spelare och Målsmän.

Det är ett steg i att försöka skapa en nulägesbild av hur våra medlemmar uppfattar den verksamhet som föreningen bedriver. De inkomna svaren kommer att analyseras och bli utgångspunkt för planering och kommande utvecklingsarbete, både i vår förening men även för utvecklingsarbetet i distriktet och på nationell nivå. 

 

Resultatet av enkäterna kommer att synliggöras i svarsfördelning på Rikssnitt, Distriktssnitt och Förening och vi i styrelsen hoppas att ni alla som får dessa enkäter besvarar samtliga inbjudningar så att vi, samt även distriktet och nationellt, får ett bra underlag för vårt fortsatta arbete för en utvecklande förening.

 

Det kan komma många inbjudningar till enkäterna utifrån att era mailadresser finns angivna både som ledare, spelare, målsman. 

 

 

 

 

 

BIK Fotboll och Sponsorhuset
2023-07-07 15:27

Nu finns BIK Fotboll anslutna till Sponsorhuset vilket är ett otroligt enkelt sätt att stötta oss på. Via Sponsorhuset kan du handla från över 600 nätbutiker - varje köp ger pengar tillbaka både till dig själv och till BIK Fotboll. Win-win för alla helt enkelt.
Genom att börja använda Sponsorhuset och gå igenom deras Bonusstege så får du faktiskt en biobiljett (värde upp till 160 kr) och stödjer samtidigt BIK Fotboll med 50 kr!

Börja använda Sponsorhuset och få din biobiljett här:
https://www.sponsorhuset.se/bikfotboll/intro

Bli medlem
Nyheter från våra lag
Herrlag, 11/02 09:14 
F10, 20/11 10:55 
Herrlag, 19/11 12:30 
U17 herr, 15/11 22:09 
F08, 15/11 22:02 
P10, 15/11 09:17 
 
Instagram
Samarbetspartners
Info om Matchvärd