SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BIK Sportklubb
Fotboll

Välkommen till Bondsjöhöjdens IK Fotboll

 

Föreningen bildades 2004 (Då under namnet Bik Sportklubb) och har denna säsong 22 lag fördelat på ett damlag i division 3, ett herrlag i div 4 samt 20 barn- och ungdomslag (flickor och pojkar). Utöver dessa lag har vi en grupp för de allra yngsta som vi kallar skoj med boll.

 

Föreningen leds av en styrelse som består av 9 personer (inklusive suppleanter). Styrelsen väljs på föreningens årsmöte som brukar hållas i mars.

Till årsmötet är alla medlemmar välkomna, för att ha rösträtt krävs att man erlagt medlemsavgiften för aktuellt år samt närvarar vid mötet. Det är årsmötet som granskar styrelsens arbete och ger styrelsen sitt godkännande (ansvarsfrihet).

 

En idrottsförening är som ett litet företag och all vår verksamhet kostar pengar. Det är anläggningsavgifter, resor till matcher, anmälningsavgifter till serier och cuper, Intäkter vi har är till största del deltagaravgifter och aktivitetsstöd som vi får från både Härnösands kommun och Riksidrottsförbundet baserat på antalet deltagartillfällen som genomförs under året.

Utöver dessa avgifter och stöd så behöver föreningen dra in ytterligare pengar, det kan vara i form av arbetsinsatser på anläggningen, Bondsjöhöjdens IP, som vi hyr av kommunen, sponsorer och försäljning.

 

Sedan 2019 sköter vi städningen av lokalerna vi hyr på Bondsjöhöjdens IP genom att varje lag tilldelas en till två veckor att ansvara för under en säsong. Den arbetsinsatsen gör att vi kunnat hålla nere deltagaravgifterna under de senaste fyra åren.

 

Har du förslag på andra saker som våra medlemmar kan göra för att engagera sig i föreningsarbetet och samtidigt dra in pengar är du varmt välkommen att höra av dig! Det kan vara allt från gemensamma arbetsinsatser, arrangemang av trivselkvällar för medlemmar och boende i närområdet eller annan typ av försäljning.

 

Kontakta oss gärna via info@bikfotboll.se

 

Org.nr. 802420-8962 

 
Instagram
Samarbetspartners
Info om Matchvärd