SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BIK Sportklubb
Fotboll

Välkommen till Bondsjöhöjdens IK Fotboll

 

Föreningen bildades 2004 (Då under namnet Bik Sportklubb) och har denna säsong 22 lag fördelat på ett damlag i division 3, ett herrlag i div 5 samt 20 barn- och ungdomslag (flickor och pojkar). Utöver dessa lag har vi en grupp för de allra yngsta som vi kallar skoj med boll.

 

Föreningen leds av en styrelse som består av 9 personer (inklusive suppleanter). Styrelsen väljs på föreningens årsmöte som brukar hållas i mars.

Till årsmötet är alla medlemmar välkomna, för att ha rösträtt krävs att man erlagt medlemsavgiften för aktuellt år samt närvarar vid mötet. Det är årsmötet som granskar styrelsens arbete och ger styrelsen sitt godkännande (ansvarsfrihet).

 

En idrottsförening är som ett litet företag och all vår verksamhet kostar pengar. Det är anläggningsavgifter, resor till matcher, anmälningsavgifter till serier och cuper, Intäkter vi har är dels ett bidrag från kommunen samt lokalt aktivitetsstöd som vi får från Riksidrottsförbundet.

Utöver dessa bidrag och stöd så behöver föreningen dra in ytterligare pengar.

 

Sedan 2019 sköter vi städningen av lokalerna vi hyr på Bondsjöhöjdens IP genom att varje lag tilldelas en till två veckor att ansvara för under en säsong. En följd av detta är att vi inte behövt sälja lotter eller motsvarande men samtidigt kunna hålla avgifterna så gott som oförändrade de senaste 3 åren.

 

Andra förslag på vad medlemmarna kan göra för att engagera sig i föreningsarbetet och samtidigt dra in pengar är välkomna! Det kan tex vara gemensamma arbetsinsatser, arrangemang av trivselkvällar för medlemmar och boende i närområdet eller annan typ av försäljning.

 

Kontakta oss gärna via info@bikfotboll.se

 

Org.nr. 802420-8962

 
Instagram
Samarbetspartners
Info om Matchvärd