SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BIK Sportklubb
Fotboll

Aktuella avgifter för säsongen 2022

Medlemsavgift

Den betalar alla medlemmar i Bik Sportklubb, för närvarande ligger den på 300:-/medlem eller 600:-/familj.

 

Spelaravgift

De yngsta spelarna (deltagare i skoj med boll samt 3 mot 3 i kvartersen) betalar ingen avgift, för övriga spelare ser avgifterna ut enl nedan:

 

Spelform

Spelaravgift

Skoj med boll samt 3 mot 3

Ingen avgift

5 mot 5

200:-/medlem

7 mot 7

400:-/medlem

9 mot 9

500:-/medlem

11 mot 11 junior

600:-/medlem

Senior

700:-/medlem

 

Vad får spelare/laget för denna avgift?
Föreningen håller laget med bollar, träningsmaterial, matchkläder, domararvoden, serieanmälan, DM, hyra för träningstider samt anmälningsavgift för cup med max 2500:-/lag anmält till seriespel.

I medlemsavgiften ingår det en försäkring som gäller när en är på väg till och från träning/match samt under själva träningen/matchen.

 

Avgifterna skall vara betalda innan en spelare får delta i match.

 

Hur sker betalning:

Efter årsmötet, vanligen i april, skickas betalningsunderlag ut via SportAdmin till de medlemmar som finns registrerade i föreningens medlemsregister. Förfallodatum 30 dagar efter utskrift.

 

För spelare som läggs till efter denna period skickas betalningsunderlag ut via SportAdmin i anslutning till att en läggs till som medlem. En får träna 4 tillfällen innan fakturan skall betalas (sk prova på-träning) undantaget för de allra minsta i skoj med boll där en får provträna 2 tillfällen då det är högt tryck på platserna.

 

Spelare som börjar i föreningen efter 30 juni betalar medlemsavgift samt halva spelaravgiften.

Skulle ni upptäcka felaktigheter på fakturan så meddelar ni detta via mail till ekonomi@bikfotboll.se, beskriv tydligt vad som blivit fel.

/Styrelsen

 
Samarbetspartners
Info om Matchvärd